Nieuws

04-12/23

Vacature office manager in opleiding m/v/d

Per 15 augustus 2024 zijn wij op zoek naar een office manager in opleiding m/v/d.

24-11/23

Euregioraad bijeen in Emmerich

Op donderdag 23 november vergaderde de Euregioraad in het PAN Kunstforum in Emmerich. Meer dan 90 vertegenwoordigers van de Euregio namen deel aan de vergadering.

07-11/23

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal 2023 - Uw stem telt!

Ruim 150 foto´s afkomstig van 45 verschillende fotografen waren het mooie resultaat van onze fotowedstrijd "De groene Euregio". Door uw stem uit te brengen bepaalt u mede wie de winnaars van onze jaarlijkse fotowedstrijd worden.

07-11/23

Uitnodiging focusgroep grensoverschrijdend ov op 22-11-2023

In opdracht van het Duitse onderzoekscentrum voor spoorvervoer (DZSF) van de Duitse Spoorwegautoriteit (EBA) heeft het nexus-instituut het reactiverings- en ontwikkelingspotentieel van grensoverschrijdend reizigersverkeer per spoor onderzocht.

17-10/23

Veelzijdig start event voor De Rijn Verbindt

Op 12 oktober vond in Rees het start event van het Interregproject De Rijn Verbindt plaats. De ochtend stond in het teken van diverse excursies en presentaties, die de deelnemers kennis lieten maken met de drie centrale thema´s De Gezonde Rijn, de Groene Rijn en de Levende Rijn.

17-10/23

Commissieweek bij de Euregio Rijn-Waal

Deze week staat in het teken van de vergaderingen van de drie Euregio-commissies.

04-10/23

Koninklijke Onderscheiding voor Sjaak Kamps bij afscheid

Sjaak Kamps heeft bij zijn officiële afscheid als secretaris van de Euregio Rijn-Waal een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van Burgemeester Manon Pelzer van de gemeente Bergen en burgemeester Hubert Bruls, in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Euregio Rijn-Waal. Bij de afscheidsreceptie waren ruim 180 mensen aanwezig.

20-09/23

Euregio te gast bij raadsinformatieavond Rheden

Dinsdag 19 september waren Andreas Kochs en Heidi de Ruiter namens de Euregio Rijn-Waal op uitnodiging van Euregioraadslid Rob Koekkoek te gast bij de raadsinformatieavond voor de gemeenteraad van Rheden.

19-09/23

Realise-Bio: Stimulering circulaire economie

Realise-Bio ondersteunt projecten die in de breedste zin van het woord betrekking hebben op innovatief en duurzaam gebruik van biomassa.