Nieuws

01-10/23

Euregio-secretariaat 03-10-2023 gesloten

In verband met de Duitse nationale feestdag Tag der Einheit blijft het secretartiaat van de Euregio Rijn-Waal 3 oktober gesloten.

27-09/23

Uitnodiging focusgroep potentieel grensoverschrijdend ov

In opdracht van het Duitse onderzoekscentrum voor spoorvervoer (DZSF) van de Duitse Spoorwegautoriteit (EBA) heeft het nexus-instituut het reactiverings- en ontwikkelingspotentieel van grensoverschrijdend reizigersverkeer per spoor onderzocht.

20-09/23

Euregio te gast bij raadsinformatieavond Rheden

Dinsdag 19 september waren Andreas Kochs en Heidi de Ruiter namens de Euregio Rijn-Waal op uitnodiging van Euregioraadslid Rob Koekkoek te gast bij de raadsinformatieavond voor de gemeenteraad van Rheden.

19-09/23

Realise-Bio: Stimulering circulaire economie

Realise-Bio ondersteunt projecten die in de breedste zin van het woord betrekking hebben op innovatief en duurzaam gebruik van biomassa.

14-09/23

RegioStars Awards 2023: INTERREG V-project DigiPro in finale!

Als onderdeel van de RegioStars is de Europese Commissie ook dit jaar weer op zoek gegaan naar voorbeeldprojecten in heel Europa.

14-09/23

De mooiste foto´s winnen – Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is deze keer “De groene Euregio”.

31-08/23

Regiodag Probus in teken euregionale samenwerking

Op 24 augustus organiseerde de Probusgroepen rondom Nijmegen een regiodag, waaraan ca. 100 leden deelnamen. De regiodag stond dit jaar in het teken van het thema “Grensland”.

22-08/23

Aanbesteding: programmawebsite en hosting

Uw bedrijf weet alles van websites? U bent creatief en ontwikkelt graag innovatieve oplossingen? Dan zoeken wij U voor de nieuwe website voor Interreg Deutschland-Nederland!

14-08/23

Vacature junior beleidsmedewerker m/v/d

Op zo kort mogelijke termijn zoeken wij als versterking voor ons team een junior beleidsmedewerker voor het Gemeenschappelijk Interreg Secretariaat.