Rocket-Innovatieproject voor Economieprijs DNHK genomineerd

08-10/19


Al meer dan 10 jaar reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit.

 

Binnen het INTERREG-project ROCKET is het consortium van het ROCKET-innovatieproject "Super-Surf - High Precision Surface Measurement Systems For Fuel Cells" een van de finalisten van deze Duits-Nederlandse Business Award 2019. Er zal nu een online-stemming plaatsvinden die open staat tot 27 oktober 2019. Deze stemming bepaald wie van deze drie finalisten de winnaar wordt.

 

Help ons door online te stemmen voor dit project op https://www.dnhk.org/nl/lidmaatschap/duits-nederlandse-prijs-voor-de-economie/ en stem op "Super-Surf", want wie de meeste stemmen verzamelt, wint de Duits-Nederlandse Business Award 2019! Wij duimen en hopen dat u helpt!

 


Gerelateerd/Ander nieuws

06-12/19

Het nieuwe Open Data Portal staat online

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), het Landesamt für Statistik Niedersachsen (LSN) en Information und Technik Nordrhein-Westfalen als Statistisches Landesamt (IT.NRW) hebben gezamenlijk een Open Data Portal met grensoverschrijdende arbeidsmarktgegevens ontwikkeld:

06-12/19

Studenten ROC de Leijgraaf krijgen rondleiding bij Airport Weeze

Dinsdag 26 november ontving Aiport Weeze een groep Travel & Leisure studenten van ROC de Leijgraaf in Cuijk.

05-12/19

Burgemeesters 100.000+ -steden spreken over samenwerking

In 2017 hebben de burgemeesters van de zes grootste steden in de Euregio Rijn-Waal - Düsseldorf, Duisburg en Moers aan de Duitse kant en Arnhem, Nijmegen en Ede aan de Nederlandse kant - overeenstemming bereikt over het versterken van de samenwerking.