Rocket-Innovatieproject voor Economieprijs DNHK genomineerd

08-10/19


Al meer dan 10 jaar reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit.

 

Binnen het INTERREG-project ROCKET is het consortium van het ROCKET-innovatieproject "Super-Surf - High Precision Surface Measurement Systems For Fuel Cells" een van de finalisten van deze Duits-Nederlandse Business Award 2019. Er zal nu een online-stemming plaatsvinden die open staat tot 27 oktober 2019. Deze stemming bepaald wie van deze drie finalisten de winnaar wordt.

 

Help ons door online te stemmen voor dit project op https://www.dnhk.org/nl/lidmaatschap/duits-nederlandse-prijs-voor-de-economie/ en stem op "Super-Surf", want wie de meeste stemmen verzamelt, wint de Duits-Nederlandse Business Award 2019! Wij duimen en hopen dat u helpt!

 


Gerelateerd/Ander nieuws

04-06/20

INTERREG V A project „Volunteers 2.0“ van start

Door demografische veranderingen en de globalisering neemt de (kosten)druk voor organisaties en bedrijven die zich inzetten voor een goede lokale leefbaarheid toe. Het gevolg is dat de levendige centra in kleine dorpen en in grote steden onder druk staan - met ernstige gevolgen voor de lokale bevolking.

04-06/20

Euregioraad vergadert coronaproof in Weeze

De Euregioraad vergadert vandaag vanaf 14.00 uur in het Bürgerhaus van Weeze.

29-05/20

Nieuwe wandelroute roept op tot verzoening

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er hard gestreden in de Ooijpolder bij Nijmegen tussen de Thornsche Molen en Zyfflich. Wanneer je vandaag de dag door het polderlandschap loopt merk je weinig meer van de zware strijd die hier geleverd werd.