Zaalvoetbaltoernooi voor sporters met een handicap groot succes

21-03/23


Op zaterdag 11 maart 2023 organiseerde de afdeling gehandicaptensport van SV Rees een indoortoernooi in de Westringhalle waaraan 12 teams uit de grensstreek deelnamen. Drie teams kwamen uit Nederland.

 

De ruim 100 deelnemers speelden in totaal 30 wedstrijden in twee categorieën. In de groep voor spelers met een sterkere handicap won uiteindelijk het Nederlandse team van Vitree Kampen en nam de wisselbeker mee naar huis. De tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar het team van Lebenshilfe Bochum en Lebenhilfe Borken 2. In de andere groep verzekerde Rhenania Bottrop zich van de trofee en gingen de tweede en derde plaats respectievelijk naar Sportfreunde 08/21 Bottrop en Lebenshilfe Borken 1.

 

De Euregio Rijn-Waal ondersteunde het indoortoernooi met middelen uit het KleineProjectenFonds van het EU-programma Interreg Deutschland-Nederland.

 


Gerelateerd/Ander nieuws

15-12/23

Eindejaarsbijeenkomst weer goed bezocht

Op maandag 11 december 2023 vond de traditionele Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal plaats. Ruim 200 vertegenwoordigers van Nederlandse en Duitse gemeenten, de provincies, de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen en projectpartners wisten de weg naar het Euregio-Forum in Kleve te vinden.

15-12/23

Foto´s van Leukermeer en Millingerwaard winnen

Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal huldigde voorzitter Hubert Bruls de winnaars van de jaarlijkse fotowedstrijd. Het motto was deze keer “De groene Euregio”.

14-12/23

Vacature Coördinator First-Level-Control (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Coördinator First-Level-Control (m/w/d).