Zaalvoetbaltoernooi voor sporters met een handicap groot succes

21-03/23


Op zaterdag 11 maart 2023 organiseerde de afdeling gehandicaptensport van SV Rees een indoortoernooi in de Westringhalle waaraan 12 teams uit de grensstreek deelnamen. Drie teams kwamen uit Nederland.

 

De ruim 100 deelnemers speelden in totaal 30 wedstrijden in twee categorieën. In de groep voor spelers met een sterkere handicap won uiteindelijk het Nederlandse team van Vitree Kampen en nam de wisselbeker mee naar huis. De tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar het team van Lebenshilfe Bochum en Lebenhilfe Borken 2. In de andere groep verzekerde Rhenania Bottrop zich van de trofee en gingen de tweede en derde plaats respectievelijk naar Sportfreunde 08/21 Bottrop en Lebenshilfe Borken 1.

 

De Euregio Rijn-Waal ondersteunde het indoortoernooi met middelen uit het KleineProjectenFonds van het EU-programma Interreg Deutschland-Nederland.

 


Gerelateerd/Ander nieuws

25-05/23

Vacature Junior/Senior Projectcoördinator (m/v)

De Euregio Rijn-Waal zoekt een: Junior/Senior Projectcoördinator (m/v) ter versterking van ons Regionaal Programma-Management van het Interreg subsidieprogramma voor verschillende prioritaire thema’s.

19-05/23

Leerzame tweedaagse voor Euregioleden

Op 11 en 12 mei vond in Hotel Erica in Berg en Dal in het kader van Euregio-Wegwijzer een tweedaagse cursus plaats.

05-05/23

Euregio-commissie bij Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen

Op 20 april kwam de commissie voor economische aangelegenheden van de Euregio Rijn-Waal ter vergadering bijeen in het gemeentehuis van Wijchen. Hier gingen zij in gesprek met het bestuur van de Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen.