Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

21-09/16


De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is dit jaar “Uw gemeente op z´n mooist” en de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal.

 

Voor een succesvolle deelname is het belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op het thema. Wat vindt u de mooiste plek in uw gemeente of woonplaats en is eveneens kenmerkend voor de Euregio Rijn-Waal? Denk bijvoorbeeld aan een bijzonder gebouw of een mooi stukje natuur.

 

Iedere deelnemer kan max. drie foto’s inzenden. Deze dienen digitaal en afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mail adres van de fotograaf.

 

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest de mooiste foto’s. De winnaars krijgen begin december bericht en worden op 12 december tijdens de eindejaarsbijeenkomst gehuldigd. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en Duitsland worden bovendien met een geldprijs van resp. 200 en 100 euro beloond.

 

De foto´s kunnen tot 31 oktober 2016 in een gesloten enveloppe onder vermelding van “Fotowedstrijd” ingestuurd worden naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg en digitaal naar info@euregio.org.


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).