RUNTIME-Kalender 2021 gaat online van start!

29-12/20


De RUNTIME-Hardloopkalender 2021 met gratis inschrijving van hardloopevenementen verschijnt deze keer digitaal

 

De RUNTIME-Kalender 2021 gaat online van start! Door de coronapandemie zijn loopevenementen moeilijk te plannen voor 2021. Daarom wil het orgateam graag de grensoverschrijdende hardloopscène en verenigingen ondersteunen met de hardloopkalender in digitale vorm. De RUNTIME-Kalender voor 2021 vindt u hier: www.runtime-euregio.de/nl

 

De inschrijving voor 2021 is voor alle evenementen / clubs (hardlopen en triatlon) gratis!

U kunt zich zich inschrijven door een mail te sturen naar info@runtime-eurego.nl met de volgende gegevens: datum wedstrijd, naam wedstrijd, naam vereniging,  contactpersoon met telefoonnummer, adres vereniging, website met wedstrijdinformatie, afstanden, wedstrijdlocatie en starttijden.

 

De RUNTIME-Hardloopkalender wordt mede mogelijk gemaakt Euregio Rhein-Waal in het kader van de mini-projecten met middelen van het EU-programma INTERREG Deutschland-Nederland


Gerelateerd/Ander nieuws

08-04/24

Openbare aanbestedingsprocedure gestart

Tussentijdse evaluatie & stakeholderconsultatie

02-04/24

Europaparlementariƫr Jens Geier bezoekt de Euregio Rijn-Waal

Europarlementariƫr Jens Geier bracht op 25 maart 2024 een bezoek aan de Euregio Rijn-Waal. Hier sprak de heer Geier met Andreas Kochs, secretaris en Heidi de Ruiter, plv. secretaris van de Euregio Rijn-Waal.

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.