Studenten ROC de Leijgraaf krijgen rondleiding bij Airport Weeze

06-12/19


Dinsdag 26 november ontving Aiport Weeze een groep Travel & Leisure studenten van ROC de Leijgraaf in Cuijk.

 

De studenten kregen een rondleiding door ontvangsthal, de check-in balies, de douane en de conferentie ruimtes. Ook maakten de studenten een bustour langs de brandweerkazerne, de training base en het terrein met privéjets. Holger Terhorst, marketing manager Aiport Weeze, lichtte tijdens de tour de marketingstrategie en de stagemogelijkheden voor de studenten toe. Het bezoek aan Aiport Weeze werd mogelijk gemaakt door Dynamic Borders, zodat de Nederlandse studenten meer kunnen ervaren over de stagemogelijkheden en bedrijven over de grens.

 

INTERREG-project Dynamic Borders

In het INTERREG-project Dynamic Borders werken de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze grensoverschrijdend samen.

Gezamenlijk worden de thema’s arbeidsmarkt, toerisme en agrofood opgepakt.

Dynamic Borders wordt in het kader van INTERREG Deutschland-Nederland uitgevoerd en wordt mede gefinancierd door de provincies Limburg, Noord-Brabant en het MWIDE NRW.


Gerelateerd/Ander nieuws

29-05/20

Nieuwe wandelroute roept op tot verzoening

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er hard gestreden in de Ooijpolder bij Nijmegen tussen de Thornsche Molen en Zyfflich. Wanneer je vandaag de dag door het polderlandschap loopt merk je weinig meer van de zware strijd die hier geleverd werd.

29-05/20

Corona Update Euregio Rijn-Waal: nieuwe versoepelingen NL, NRW

Hier vindt u sinds 4 mei regelmatig een update met betrekking tot verspreiding van het corona-virus in de Euregio Rijn-Waal en de maatregelen die in beide landen gelden.

14-05/20

Euregio’s willen oplossingen voor grenspendelaars die door coron

In een gezamenlijke brief aan de verantwoordelijke ministers in Duitsland, Nederland en België dringen de vijf Euregio’s aan op het vinden van overgangsoplossingen voor grenspendelaars die door de coronacrisis getroffen zijn.