Studenten ROC de Leijgraaf krijgen rondleiding bij Airport Weeze

06-12/19


Dinsdag 26 november ontving Aiport Weeze een groep Travel & Leisure studenten van ROC de Leijgraaf in Cuijk.

 

De studenten kregen een rondleiding door ontvangsthal, de check-in balies, de douane en de conferentie ruimtes. Ook maakten de studenten een bustour langs de brandweerkazerne, de training base en het terrein met privéjets. Holger Terhorst, marketing manager Aiport Weeze, lichtte tijdens de tour de marketingstrategie en de stagemogelijkheden voor de studenten toe. Het bezoek aan Aiport Weeze werd mogelijk gemaakt door Dynamic Borders, zodat de Nederlandse studenten meer kunnen ervaren over de stagemogelijkheden en bedrijven over de grens.

 

INTERREG-project Dynamic Borders

In het INTERREG-project Dynamic Borders werken de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze grensoverschrijdend samen.

Gezamenlijk worden de thema’s arbeidsmarkt, toerisme en agrofood opgepakt.

Dynamic Borders wordt in het kader van INTERREG Deutschland-Nederland uitgevoerd en wordt mede gefinancierd door de provincies Limburg, Noord-Brabant en het MWIDE NRW.


Gerelateerd/Ander nieuws

08-04/24

Openbare aanbestedingsprocedure gestart

Tussentijdse evaluatie & stakeholderconsultatie

02-04/24

Europaparlementariƫr Jens Geier bezoekt de Euregio Rijn-Waal

Europarlementariƫr Jens Geier bracht op 25 maart 2024 een bezoek aan de Euregio Rijn-Waal. Hier sprak de heer Geier met Andreas Kochs, secretaris en Heidi de Ruiter, plv. secretaris van de Euregio Rijn-Waal.

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.