5 projecten uit de Euregio Rijn-Waal voor REGIOSTARS genomineerd

21-06/19


 

Elk jaar reikt de Europese Commissie de “REGIOSTARS Awards” uit aan door de EU-gefinancierde projecten die blijk geven van vindingrijkheid en werken aan innovatieve regionale ontwikkeling. Om andere regio’s en projecten in heel Europa te inspireren, staan de genomineerde projecten centraal in de communicatieactiviteiten op Europees niveau.

 

Uit het INTERREG-programma Deutschland-Nederland is per thematische categorie een project genomineerd; er zijn dus in totaal van vijf INTERREG-projecten betrokken. Bijzonder is dat alle vijf de projecten dit jaar uit het werkgebied van de Euregio Rijn-Waal komen:

Deze projecten worden in de komende weken door INTERREG Deutschland-Nederlan en de Euregio Rijn-Waal ook individueel in de spotlights gezet.

 

De wedstrijd bestaat uit twee fasen. In de eerste fase worden tot 9 juli de projecten met de meeste “likes” geselecteerd en aan een jury voorgesteld.

Daarbij vragen we ook om uw hulp:

  1. Klik op de juiste categorie (zie hierboven).
  2. Scroll naar beneden en zoek het bijbehorende project uit de categorie. De projecten zijn alfabetisch gesorteerd.
  3. Klik op de duim aan de rechterkant en “like” het project (dit is overigens onbeperkt voor meerdere projecten mogelijk!).
  4. Deel de links en deze instructie in eigen netwerken.

Facebook: https://bit.ly/2Y4jqa0

Twitter: https://bit.ly/2Isu5Wx

LinkedIn: https://bit.ly/2KsxneCIn de tweede fase (9 juli tot en met 9 september) volgt nog een definitieve “stemming” door een jury van wetenschappers. Wij zullen u hierover te zijner tijd informeren. De likes uit fase 1 en de stemmen uit fase 2 worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld.

 

Hartelijk dank voor uw support!


Gerelateerd/Ander nieuws

08-10/19

Rocket-Innovatieproject voor Economieprijs DNHK genomineerd

Al meer dan 10 jaar reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit.

19-09/19

Succesvolle workshop "Agro Cross Border"

Woensdag, 18-09-2019 vond in het tuinbouwgebied NEXT GARDEN - Bergerden in de Gemeente Lingewaard een Duits-Nederlandse Workshop rond het thema Agrobusiness met focus op duurzame energiewinning en –distributie plaats.

17-09/19

Inschrijving Euregionale scholenwedstrijd geopend

‘75 jaar vrijheid – leven in de grensregio’: onder dit motto vindt dit jaar voor de tweede keer de Euregionale Scholenwedstrijd van de Euregio Rijn-Waal plaats.