Winnaars GIP-quiz Stüppkesmarkt maken rondvlucht

16-10/17


Afgelopen juli was het GrensInfoPunt van de Euregio Rijn-Waal aanwezig op de Stüppkesmarkt in Kranenburg.

 

Hier informeerden de medewerkers van het GrensInfoPunt geïnteresseerden over wonen en werken over de grens. Ook konden de mensen met een quiz meedoen. Anke en Joost de Bruin uit Millingen aan de Rijn wisten alles over de grensoverschrijdende thema’s, hadden geluk en wonnen de hoofdprijs: Een cadeaubon voor en rondvlucht over de steden en gemeentes van de regio. Samen met zoon Sjoerd en piloot Burkhard Proest starten ze op 14 oktober j.l. met stralend weer de rondvlucht van uit Goch-Asperden. Natuurlijk kon de familie ook Millingen aan de Rijn van boven bezichtigen!


Gerelateerd/Ander nieuws

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).

25-03/24

Nieuwe online Tool voor de aanvraag van een KPF-subsidie

Voor aanvragers uit het Duits-Nederlandse Interreg-subsidiegebied is nu een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke online-tool beschikbaar voor het aanvragen van subsidies uit het Kleinprojectenfonds (KPF).