Veel belangstelling voor Euregio-rondleiding

09-03/17


Gisteren bood de Euregio Rijn-Waal een rondleiding voor ca. 25 geïnteresseerde inwoners uit Kleve en omgeving aan.

 

Meerdere medewerkers informeerden de bezoekers over de taken van de Euregio Rijn-Waal, de subsidiemogelijkheden voor grensoverschrijdende projecten en over het historische Haus Schmithausen en het moderne Euregio-Forum.

 

De rondleiding was onderdeel van een serie bedrijfsbezichtigingen in Kleefse bedrijven. Deze bedrijfsbezichtigingen worden door Kleve Marketing aangeboden in het kader van “775 Jahre Stadt Kleve”.

 

Ook op zondag, 10 september, de Duitse open monumentendag, opent de Euregio Rijn-Waal tussen 11.00 en16.00 uur haar deuren voor belangstellende bezoekers.

 

Voor meer foto´s: kijk op op onze facebookpagina www.facebook.com/euregiorheinwaal.


Gerelateerd/Ander nieuws

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).

25-03/24

Nieuwe online Tool voor de aanvraag van een KPF-subsidie

Voor aanvragers uit het Duits-Nederlandse Interreg-subsidiegebied is nu een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke online-tool beschikbaar voor het aanvragen van subsidies uit het Kleinprojectenfonds (KPF).