German Design Award voor start-up Kennisalliantie Rijn-Waal

15-02/17


Het bedrijf Mineralsigns GmbH heeft een eervolle vermelding gekregen bij de uitreiking van de German Design Awards.

 

Mineralsigns zijn architectonische wandbordjes gemaakt van minerale grondstoffen, die meerdere keren bedrukt kunnen worden. De bordjes kunnen grafisch individueel vormgegeven worden en voldoen aan de kwaliteitseisen van bedrijven, ziekenhuizen, overheden en instanties. MINERALSIGNS verbinden de visuele kwaliteit van een permanente afbeelding meet een eenvoudige update-mogelijkheid. Gebruikers kunnen online met gebruiksvriendelijke designformats eenvoudig de borden actualisern. De uit minerale grondstoffen borden maken zowel optisch als haptisch een extreem hoogwaardige indruk, aldus het jury-oordeel.

 

Het start-up bedrijf Mineralsigns GmbH heeft voor de ontwikkeling van deze innovatieve bewegwijzeringsborden in het kader van de Kennisalliantie Rijn-Waal een subsidie gekregen uit het EU-programma INTERREG IV A Deutschland-Nederland.

 

De German Design Award is een prijs voor innovatieve projecten en producten, hun producenten en vormgevers, die toonaangevend zijn in de Duitse en internationale designwereld. Dit wordt gegarandeerd door zeer gekwalificeerde internationale jury. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends.


Gerelateerd/Ander nieuws

12-10/18

Euregionale Verkoopwedstrijd: méér dan een wedstrijd

Zeventig beroepsleerlingen. Vijfentwintig scholen, berufskollegs en mbo’s, uit Duitsland en Nederland. Zestig begeleiders. Twee dagen op één locatie. De Euregionale Verkoopwedstrijd is 9 oktober gestart in het Duitse Kalkar en is meer dan alleen een wedstrijd.

08-10/18

Euregioleden verkennen de grensregio

Op 19 september namen ca. 30 raadsleden en ambtenaren van verschillende Nederlandse en Duitse gemeenten deel aan een Wegwijzer-Excursie naar Nijmegen EU Green Capital.

08-10/18

Infobijeenkomst voor nieuwe Nederlandse Euregioraadsleden

Op 2 oktober heeft de Euregio Rijn-Waal een infomiddag voor de nieuwe Nederlandse Euregioraadsleden georganiseerd.