Werkbezoek Gemeente Gennep aan het GrensInfoPunt Rijn-Waal

24-01/17


Op 12 januari bezocht een delegatie van de Gemeente Gennep het GrensInfoPunt bij de Euregio Rijn-Waal.

 

Wethouder Peter Lucassen, Frank Pubben (fractievoorzitter D66/Euregioraadslid), Peter Toonen ( ambtelijk contactpersoon Euregio Rijn-Waal van de gemeente Gennep) en Linda van den Woldenberg (Coördinator Werkgeversbenadering Gennep/Werkgeversservicepunt Noord Limburg) spraken met projectcoördinator Alfred Derks en adviseur Carola Schroer over het service- en adviesaanbod van het GrensInfoPunt in Kleve.

 

De gemeente Gennep wil haar inwoners graag over de mogelijkheden om over de grens te werken en het adviesaanbod van het GrensInfoPunt in Kleve informeren. Vanuit het GrensInfoPunt bestaat er met name ook belangstelling voor de in Gennep gevestigde bedrijven en hun eventuele behoefte aan advies over grensoverschrijdend ondernemen.

 

Het GrensInfoPunt Rijn-Waal is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband van organisaties, die elk hun eigen expertise inzetten om de vragen van grensgangers en ondernemers te beantwoorden. Verder informatie over het GrensInfoPunt Rijn-Waal kunt u nalezen op www.euregio.org/gip.


Gerelateerd/Ander nieuws

12-10/18

Euregionale Verkoopwedstrijd: méér dan een wedstrijd

Zeventig beroepsleerlingen. Vijfentwintig scholen, berufskollegs en mbo’s, uit Duitsland en Nederland. Zestig begeleiders. Twee dagen op één locatie. De Euregionale Verkoopwedstrijd is 9 oktober gestart in het Duitse Kalkar en is meer dan alleen een wedstrijd.

08-10/18

Euregioleden verkennen de grensregio

Op 19 september namen ca. 30 raadsleden en ambtenaren van verschillende Nederlandse en Duitse gemeenten deel aan een Wegwijzer-Excursie naar Nijmegen EU Green Capital.

08-10/18

Infobijeenkomst voor nieuwe Nederlandse Euregioraadsleden

Op 2 oktober heeft de Euregio Rijn-Waal een infomiddag voor de nieuwe Nederlandse Euregioraadsleden georganiseerd.