Foto´s Haterse Vennen en de Waal vallen in de prijzen

12-12/16


Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal huldigde voorzitter Hubert Bruls de winnaars van de jaarlijkse fotowedstrijd. Het motto was deze keer “Uw gemeente op z´n mooist”.

 

Het thema sprak veel amateurfotografen aan, want met 225 foto´s waren er nog niet eerder zoveel inzendingen.

 

Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal verkoos de foto´s  “Life grows up“ van Roland van Bremen van de Haterste vennen en de fotoserie “die alte Kirche St. Willibrord in Kleve-Kellen” van Christa Jacobs tot winnende foto´s.

 

Ook waren er twee tweede prijzen. Deze gingen naar Toon van Zon voor zijn foto “Waal in de Uiterwaarden bij Dreumel” en naar Thomas Hueser voor zijn foto “Auf dem Jakobsweg bei Weeze.

 

De fotografen hebben resp. € 200,- en € 100,- gewonnen.

 

De winnende foto´s kunt u bekijken op www.facebook.com/euregiorheinwaal.


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).