Foto´s van Leukermeer en Millingerwaard winnen

15-12/23


Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal huldigde voorzitter Hubert Bruls de winnaars van de jaarlijkse fotowedstrijd. Het motto was deze keer “De groene Euregio”.

 

De 45 deelnemende fotografen hebben deze uitdaging aangenomen en een voor hen magisch moment vastgelegd. Dit leverde ruim 150 inzendingen op. Na een eerste selectie door het Dagelijks Bestuur was het vervolgens aan het publiek om de winnaars te bepalen.

 

Uiteindelijk kwamen de foto´s “Rode boot bij zonsondergang“ op het Leukermeer van Gertjan van Soest en  “Die Ruhe” van Carsten Bräutigam als winnende foto´s uit de bus.  

 

Ook waren er twee tweede prijzen. Deze gingen naar Michael Makaaij voor zijn foto “Overstekende Koninkpaarden” in de Millingerwaard en naar Sigrid Kucznierz voor haar foto “Eichhörnchen in Astgabel”.

 

De fotografen hebben resp. € 200,- en € 100,- gewonnen.


Gerelateerd/Ander nieuws

08-04/24

Openbare aanbestedingsprocedure gestart

Tussentijdse evaluatie & stakeholderconsultatie

02-04/24

Europaparlementariër Jens Geier bezoekt de Euregio Rijn-Waal

Europarlementariër Jens Geier bracht op 25 maart 2024 een bezoek aan de Euregio Rijn-Waal. Hier sprak de heer Geier met Andreas Kochs, secretaris en Heidi de Ruiter, plv. secretaris van de Euregio Rijn-Waal.

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.