Zaalvoetbaltoernooi voor sporters met een handicap groot succes

21-03/23


Op zaterdag 11 maart 2023 organiseerde de afdeling gehandicaptensport van SV Rees een indoortoernooi in de Westringhalle waaraan 12 teams uit de grensstreek deelnamen. Drie teams kwamen uit Nederland.

 

De ruim 100 deelnemers speelden in totaal 30 wedstrijden in twee categorieën. In de groep voor spelers met een sterkere handicap won uiteindelijk het Nederlandse team van Vitree Kampen en nam de wisselbeker mee naar huis. De tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar het team van Lebenshilfe Bochum en Lebenhilfe Borken 2. In de andere groep verzekerde Rhenania Bottrop zich van de trofee en gingen de tweede en derde plaats respectievelijk naar Sportfreunde 08/21 Bottrop en Lebenshilfe Borken 1.

 

De Euregio Rijn-Waal ondersteunde het indoortoernooi met middelen uit het KleineProjectenFonds van het EU-programma Interreg Deutschland-Nederland.

 


Gerelateerd/Ander nieuws

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).

25-03/24

Nieuwe online Tool voor de aanvraag van een KPF-subsidie

Voor aanvragers uit het Duits-Nederlandse Interreg-subsidiegebied is nu een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke online-tool beschikbaar voor het aanvragen van subsidies uit het Kleinprojectenfonds (KPF).