Nieuwe TV-serie over grenzenloze mobiliteit

11-08/22


Studio47 uit Duisburg en mind4share uit Arcen hebben gezamenlijk de serie "Grenzeloos mobiel" ontwikkeld.

 

De serie bestaat bestaat uit acht televisiereportages die zich afspelen aan weerszijden van de Duits-Nederlandse grens in de Euregio Rijn-Waal. In elke aflevering wordt aandacht besteed aan één aspect van "mobiliteit in de grensregio".

 

Zo komen de onderwerpen openbaar vervoer, fietsinfrastructuur, binnenscheepvaart en toerisme aan bod. Ook komen politici en beleidsmakers aan het woord.

 

Met de serie willen Studio47 en Mind4share forenzen en toeristen niet alleen informeren maar ook praktische tips voor hun reis in de grensregio bieden. De complete serie is te bekijken via YouTube.

 

De Euregio Rijn-Waal ondersteunt het project “Grenzeloos mobiel” in het kader van „People to People“ met middelen van het EU-programma Deutschland-Nederland.

 

Foto: Klaus Schwering


Gerelateerd/Ander nieuws

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).

25-03/24

Nieuwe online Tool voor de aanvraag van een KPF-subsidie

Voor aanvragers uit het Duits-Nederlandse Interreg-subsidiegebied is nu een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke online-tool beschikbaar voor het aanvragen van subsidies uit het Kleinprojectenfonds (KPF).