Overlijdensbericht Roy van der Lans

14-05/21


Geschokt hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze college Roy van der Lans.

 

Roy was sinds 2019 als adviseur van de SVB verbonden aan ons GrensInfoPunt. Wij hebben Roy leren kennen een betrokken collega, die altijd oog had voor de bijzondere situatie van onze klanten.

 

Wij zullen hem missen.

 

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.


Gerelateerd/Ander nieuws

11-06/21

Euregioraad vergadert digitaal vanuit Nijmegen

De eerste Euregioraadsvergadering van dit jaar vond gisteren in digitale vorm plaats. Voorzitter Thomas Ahls en vice-voorzitter Hubert Bruls heten de ca. 120 deelnemers vanuit de historische Trêveszaal in het Nijmeegse stadhuis van harte welkom.

08-06/21

De Groen Blauwe Rijn Alliantie zet samenwerking voort

Op 1 juni vond de afsluitende bijeenkomst van het INTERREG-project Groen Blauwe Rijn Alliantie (GBRA) plaats. Tijdens deze digitale event presenteerden de in totaal 10 partners de indrukwekkende resultaten van dit bijzondere project.

01-06/21

Grensomroepen zoeken hulp van het publiek

REGIO8, RN7 en Antenne Niederrhein willen meer nieuws uit de grensstreek brengen en hebben daar de hulp van het publiek bij nodig. De omroepen uit de Achterhoek, Kleef en Nijmegen hopen met een vragenlijst meer informatie te krijgen over de nieuwsbehoefte.