RUNTIME-Kalender 2021 gaat online van start!

29-12/20


De RUNTIME-Hardloopkalender 2021 met gratis inschrijving van hardloopevenementen verschijnt deze keer digitaal

 

De RUNTIME-Kalender 2021 gaat online van start! Door de coronapandemie zijn loopevenementen moeilijk te plannen voor 2021. Daarom wil het orgateam graag de grensoverschrijdende hardloopscène en verenigingen ondersteunen met de hardloopkalender in digitale vorm. De RUNTIME-Kalender voor 2021 vindt u hier: www.runtime-euregio.de/nl

 

De inschrijving voor 2021 is voor alle evenementen / clubs (hardlopen en triatlon) gratis!

U kunt zich zich inschrijven door een mail te sturen naar info@runtime-eurego.nl met de volgende gegevens: datum wedstrijd, naam wedstrijd, naam vereniging,  contactpersoon met telefoonnummer, adres vereniging, website met wedstrijdinformatie, afstanden, wedstrijdlocatie en starttijden.

 

De RUNTIME-Hardloopkalender wordt mede mogelijk gemaakt Euregio Rhein-Waal in het kader van de mini-projecten met middelen van het EU-programma INTERREG Deutschland-Nederland


Gerelateerd/Ander nieuws

12-01/21

50 jaar Euregio Rijn-Waal: Blik in het archief

In 2021 viert de Euregio Rijn-Waal haar 50-jarig bestaan. Gedurende het jaar nemen wij u elke maand mee terug naar het verleden en laten u een bijzonder archiefstuk zien.

29-12/20

RUNTIME-Kalender 2021 gaat online van start!

De RUNTIME-Hardloopkalender 2021 met gratis inschrijving van hardloopevenementen verschijnt deze keer digitaal

29-12/20

Europese erkenning voor het INTERREG-project ROCKET

Op 15 december ontving het EU-project ROCKET (“Regional Collaboration on Key Enabling Technologies”) de EURADA Award 2020. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een Europees project met impact. Dit keer tijdens een online-conferentie van EURADA; de koepelorganisatie van Europese ontwikkelingsmaatschappijen.