RUNTIME-Kalender 2021 gaat online van start!

29-12/20


De RUNTIME-Hardloopkalender 2021 met gratis inschrijving van hardloopevenementen verschijnt deze keer digitaal

 

De RUNTIME-Kalender 2021 gaat online van start! Door de coronapandemie zijn loopevenementen moeilijk te plannen voor 2021. Daarom wil het orgateam graag de grensoverschrijdende hardloopscène en verenigingen ondersteunen met de hardloopkalender in digitale vorm. De RUNTIME-Kalender voor 2021 vindt u hier: www.runtime-euregio.de/nl

 

De inschrijving voor 2021 is voor alle evenementen / clubs (hardlopen en triatlon) gratis!

U kunt zich zich inschrijven door een mail te sturen naar info@runtime-eurego.nl met de volgende gegevens: datum wedstrijd, naam wedstrijd, naam vereniging,  contactpersoon met telefoonnummer, adres vereniging, website met wedstrijdinformatie, afstanden, wedstrijdlocatie en starttijden.

 

De RUNTIME-Hardloopkalender wordt mede mogelijk gemaakt Euregio Rhein-Waal in het kader van de mini-projecten met middelen van het EU-programma INTERREG Deutschland-Nederland


Gerelateerd/Ander nieuws

15-04/21

Euregio´s pleiten voor gratis tests voor grenspendelaars

Dagelijks steken duizenden grenspendelaars de grens met Duitsland en Nederland over om te werken. Bij de GrensInfoPunten van de vijf Euregio’s komen veel vragen binnen over de kosten van de verplichte coronatesten voor grenswerkers, die zich iedere 72 uur moeten laten testen.

04-04/21

Corona Update: Nederland is gebied met hoge incidentie

Hier vindt u sinds 4 mei regelmatig een update met betrekking tot verspreiding van het corona-virus in de Euregio Rijn-Waal en de maatregelen die in beide landen gelden.

01-04/21

50 jaar Euregio Rijn-Waal: oproep voor verhalen

De Euregio Rijn-Waal viert dit jaar haar 50-jarig bestaan met diverse bijzondere activiteiten. In samenwerking met de Radboud Universiteit willen wij op een creatieve en interactieve manier laten zien hoe het is om in een grensregio te leven.