De mooiste foto´s winnen – ook uw stem telt!

16-10/20


Zo´n 70 foto´s afkomstig van 33 verschillende fotografen waren het mooie resultaat van onze fotowedstrijd "Samen sterker", waarbij wij Nederlandse en Duitse hobbyfotografen uit de Euregio Rijn-Waal vroegen om te verbeelden, waar zij in deze Corona-tijd aan denken bij de woorden “samen sterker”.

 

Klik hier en bepaal mede wie de winnaars worden van onze jaarlijkse fotowedstrijd worden. U kunt zowel op een Nederlandse als een Duitse foto stemmen. Stemmen kan t/m 15 november.

 

De twee Nederlands en de twee Duitse foto´s met de meeste stemmen winnen uiteindelijk De winnaars worden op 14 december en worden bovendien beloond met geldprijzen van resp. 200 en 100 euro.

 

Op www.facebook.com/euregiorheinwaal kunt u (ook zonder account) alle genomineerde foto´s ook in groot formaat bekijken.


Gerelateerd/Ander nieuws

11-06/21

Euregioraad vergadert digitaal vanuit Nijmegen

De eerste Euregioraadsvergadering van dit jaar vond gisteren in digitale vorm plaats. Voorzitter Thomas Ahls en vice-voorzitter Hubert Bruls heten de ca. 120 deelnemers vanuit de historische Trêveszaal in het Nijmeegse stadhuis van harte welkom.

08-06/21

De Groen Blauwe Rijn Alliantie zet samenwerking voort

Op 1 juni vond de afsluitende bijeenkomst van het INTERREG-project Groen Blauwe Rijn Alliantie (GBRA) plaats. Tijdens deze digitale event presenteerden de in totaal 10 partners de indrukwekkende resultaten van dit bijzondere project.

01-06/21

Grensomroepen zoeken hulp van het publiek

REGIO8, RN7 en Antenne Niederrhein willen meer nieuws uit de grensstreek brengen en hebben daar de hulp van het publiek bij nodig. De omroepen uit de Achterhoek, Kleef en Nijmegen hopen met een vragenlijst meer informatie te krijgen over de nieuwsbehoefte.