Uitslagen gemeentelijke verkiezingen in NRW

15-09/20


Op 13 september vonden er verkiezingen voor de Burgemeester, gemeenteraad, Landrat en Kreistag in Nordrhein-Westfalen plaats.

 

U kunt hier de resultaten downloaden.

 

Op zondag 27 september vindt de beslissende verkiezingsronde  plaats in die gemeenten/steden/Kreise waar in de eerste ronde geen van de kandidaten een abslotule meerderheid heeft behaald. De twee kandidaten met de meeste stemmen treden in deze beslissende ronde  tegen elkaar aan. Dit betreft in de Euregio Rijn-Waal de gemeenten Bedburg-Hau, Düsseldorf, Emmerich, Kleve, Moers en Rheinberg en de Kreise Kleve en Wesel.


Gerelateerd/Ander nieuws

11-06/21

Euregioraad vergadert digitaal vanuit Nijmegen

De eerste Euregioraadsvergadering van dit jaar vond gisteren in digitale vorm plaats. Voorzitter Thomas Ahls en vice-voorzitter Hubert Bruls heten de ca. 120 deelnemers vanuit de historische Trêveszaal in het Nijmeegse stadhuis van harte welkom.

08-06/21

De Groen Blauwe Rijn Alliantie zet samenwerking voort

Op 1 juni vond de afsluitende bijeenkomst van het INTERREG-project Groen Blauwe Rijn Alliantie (GBRA) plaats. Tijdens deze digitale event presenteerden de in totaal 10 partners de indrukwekkende resultaten van dit bijzondere project.

01-06/21

Grensomroepen zoeken hulp van het publiek

REGIO8, RN7 en Antenne Niederrhein willen meer nieuws uit de grensstreek brengen en hebben daar de hulp van het publiek bij nodig. De omroepen uit de Achterhoek, Kleef en Nijmegen hopen met een vragenlijst meer informatie te krijgen over de nieuwsbehoefte.