Consultatieprocedure Strategische Agenda 2025+

20-07/20


Het afgelopen jaar heeft de Euregio Rijn-Waal in nauwe samenwerking met haar lidorganisaties en stakeholders het concept ontwikkeld voor de Strategische Agenda 2025+ Euregio Rijn-Waal.

 

De Euregioraad heeft op 4 juni jl. ingestemd met het voorstel de conceptversie van de Strategische Agenda 2025+ ter consultatie voor te leggen aan de leden en stakeholders. Graag willen wij u de mogelijkheid bieden inhoudelijk te reageren op de Strategische Agenda 2025+.

 

Eventuele reacties kunt u tot 25 september 2020 richten aan Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg of per e-mail aan deruiter@euregio.org  o.v.v. Strategische Agenda 2025+. Wij verzoeken u in uw reactie aan te geven of u op persoonlijke titel reageert of namens de organisatie waarvoor u werkzaam bent.

 

Op 9 oktober bespreekt het Dagelijks Bestuur de reacties van de schriftelijke consultatie, waarna de Strategische Agenda 2025+ op 26 november ter vaststelling aan de Euregioraad zal worden voorgelegd. Vervolgens zullen wij u vanzelfsprekend de vastgestelde Strategische Agenda 2025+ doen toekomen.

 

Klik hier voor het concept van de Strategische Agenda 2025+.


Gerelateerd/Ander nieuws

19-11/20

Corona Update Euregio Rijn-Waal: Nieuwe maatregelen NL

Hier vindt u sinds 4 mei regelmatig een update met betrekking tot verspreiding van het corona-virus in de Euregio Rijn-Waal en de maatregelen die in beide landen gelden.

13-11/20

Duurzaamheid centraal bij Euregionale Scholenwedstrijd

Iedereen heeft een persoonlijke ecologische voetafdruk. Maar wat betekent dat eigenlijk precies, en hoe kun je deze verkleinen? Welke verschillen zijn er tussen Nederland en Duitsland, en kunnen beide buurlanden van elkaar leren? Deze vragen staan centraal bij de derde Nederlands-Duitse Scholenwedstrijd van de Euregio Rijn-Waal.

16-10/20

De mooiste foto´s winnen – ook uw stem telt!

Zo´n 70 foto´s afkomstig van 33 verschillende fotografen waren het mooie resultaat van onze fotowedstrijd "Samen sterker", waarbij wij Nederlandse en Duitse hobbyfotografen uit de Euregio Rijn-Waal vroegen om te verbeelden, waar zij in deze Corona-tijd aan denken bij de woorden “samen sterker”.