Uitwisseling op interregionaal niveau

16-01/20


Op 15 en 16 januari 2020 heeft een 6-koppige delegatie met vertegenwoordigers van de INTERREG-programma's Oostenrijk-Hongarije, Oostenrijk-Bayern, Oostenrijk-Tsjechië en Slovenië-Oostenrijk een bezoek gebracht aan het INTERREG-programma Duitsland-Nederland bij de Euregio Rijn-Waal.

 

Het doel van dit bezoek was elkaar te leren kennen en informatie uit te wisselen over vereenvoudigingen op programmaniveau, zoals vereenvoudigde kostenopties om de procedure en de administratieve lasten bij uitbetaling voor aanvragers verder te vereenvoudigen. De nadruk lag vooral op mini- en kleine projecten met sociaal-culturele activiteiten in de respectievelijke programmagebieden.


Gerelateerd/Ander nieuws

08-04/24

Openbare aanbestedingsprocedure gestart

Tussentijdse evaluatie & stakeholderconsultatie

02-04/24

Europaparlementariër Jens Geier bezoekt de Euregio Rijn-Waal

Europarlementariër Jens Geier bracht op 25 maart 2024 een bezoek aan de Euregio Rijn-Waal. Hier sprak de heer Geier met Andreas Kochs, secretaris en Heidi de Ruiter, plv. secretaris van de Euregio Rijn-Waal.

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.