Rocket-Innovatieproject voor Economieprijs DNHK genomineerd

08-10/19


Al meer dan 10 jaar reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit.

 

Binnen het INTERREG-project ROCKET is het consortium van het ROCKET-innovatieproject "Super-Surf - High Precision Surface Measurement Systems For Fuel Cells" een van de finalisten van deze Duits-Nederlandse Business Award 2019. Er zal nu een online-stemming plaatsvinden die open staat tot 27 oktober 2019. Deze stemming bepaald wie van deze drie finalisten de winnaar wordt.

 

Help ons door online te stemmen voor dit project op https://www.dnhk.org/nl/lidmaatschap/duits-nederlandse-prijs-voor-de-economie/ en stem op "Super-Surf", want wie de meeste stemmen verzamelt, wint de Duits-Nederlandse Business Award 2019! Wij duimen en hopen dat u helpt!

 


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).