Rocket-Innovatieproject voor Economieprijs DNHK genomineerd

08-10/19


Al meer dan 10 jaar reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit.

 

Binnen het INTERREG-project ROCKET is het consortium van het ROCKET-innovatieproject "Super-Surf - High Precision Surface Measurement Systems For Fuel Cells" een van de finalisten van deze Duits-Nederlandse Business Award 2019. Er zal nu een online-stemming plaatsvinden die open staat tot 27 oktober 2019. Deze stemming bepaald wie van deze drie finalisten de winnaar wordt.

 

Help ons door online te stemmen voor dit project op https://www.dnhk.org/nl/lidmaatschap/duits-nederlandse-prijs-voor-de-economie/ en stem op "Super-Surf", want wie de meeste stemmen verzamelt, wint de Duits-Nederlandse Business Award 2019! Wij duimen en hopen dat u helpt!

 


Gerelateerd/Ander nieuws

12-11/19

De Europese arbeidsmarkt: experts bijeen in Wunderland Kalkar

Het jaarlijkse EURES crossborder seminar, dat afgelopen week plaatsvond in Wunderland Kalkar, stond dit jaar in het teken van werken in Europa – met name van grenswerken in Duitsland, Nederland en België.

07-11/19

INTERREG-initiatief Super-Surf wint D-NL economieprijs 2019

Het Duits-Nederlandse INTERREG-project SuperSurf begon als een van de 35 kandidaten en won uiteindelijk op 4 november de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2019.

06-11/19

Kennisuitwisseling zelfrijdende shuttles

Ruim 60 Duitse en Nederlandse ondernemers, technici, juristen, vervoerders, stadsplanners, verzekeraars en verkeersjuristen spraken op 24 oktober op Flughafen Weeze samen over de kansen en problemen van autonoom rijdende passagiershuttles.