Rocket-Innovatieproject voor Economieprijs DNHK genomineerd

08-10/19


Al meer dan 10 jaar reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit.

 

Binnen het INTERREG-project ROCKET is het consortium van het ROCKET-innovatieproject "Super-Surf - High Precision Surface Measurement Systems For Fuel Cells" een van de finalisten van deze Duits-Nederlandse Business Award 2019. Er zal nu een online-stemming plaatsvinden die open staat tot 27 oktober 2019. Deze stemming bepaald wie van deze drie finalisten de winnaar wordt.

 

Help ons door online te stemmen voor dit project op https://www.dnhk.org/nl/lidmaatschap/duits-nederlandse-prijs-voor-de-economie/ en stem op "Super-Surf", want wie de meeste stemmen verzamelt, wint de Duits-Nederlandse Business Award 2019! Wij duimen en hopen dat u helpt!

 


Gerelateerd/Ander nieuws

25-05/20

Corona Update Euregio Rijn-Waal: nieuwe versoepelingen NL 01-06

Hier vindt u sinds 4 mei regelmatig een update met betrekking tot verspreiding van het corona-virus in de Euregio Rijn-Waal en de maatregelen die in beide landen gelden.

14-05/20

Euregio’s willen oplossingen voor grenspendelaars die door coron

In een gezamenlijke brief aan de verantwoordelijke ministers in Duitsland, Nederland en België dringen de vijf Euregio’s aan op het vinden van overgangsoplossingen voor grenspendelaars die door de coronacrisis getroffen zijn.

14-05/20

Euregionale Scholenwedstrijd: laatste winnende scholen bezocht

Inmiddels zijn alle winnaars van de Euregionale Scholenwedstrijd bekend en hebben hun prijzen ontvangen. De deelnemende scholieren hebben een geldbedrag voor de hele klas gewonnen.