Ronde Tafel bezoekt Risk Factory Venlo

13-09/19


De leden van de ronde tafel voor openbare orde en veiligheid van de Euregio Rijn-Waal hebben deze week de nieuwe Risk Factory van de Veiligheidsregio Limburg-Noord bezocht en waren zeer onder de indruk van educatieve centrum voor basisschoolleerlingen en ouderen.

 

Het bezoek aan de Risk Factory vond plaats in het kader van de halfjaarlijkse bijeenkomst van de ronde tafel, waaraan vertegenwoordigers van de Nederlandse en Duitse veiligheidsdiensten deelnemen en over actuele ontwikkelingen spreken. De vergadering vond dit keer op uitnodiging van de Veiligheidsregio Limburg-Noord in Venlo plaats.


Gerelateerd/Ander nieuws

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).

25-03/24

Nieuwe online Tool voor de aanvraag van een KPF-subsidie

Voor aanvragers uit het Duits-Nederlandse Interreg-subsidiegebied is nu een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke online-tool beschikbaar voor het aanvragen van subsidies uit het Kleinprojectenfonds (KPF).