GrensInfoPunt ‘groots’ vertegenwoordigd op Stüppkesmarkt

28-06/19


Duizenden bezoekers, circa honderd kraampjes, drie dagen vol gezelligheid – én twee oer-Hollandse steltlopers.

 

In opdracht van het GrensInfoPunt Rijn-Waal deelden de boomlange Hendricus en Bertha op de Stüppkesmarkt, het tweejaarlijkse stadsfeest in het grensplaatsje Kranenburg, flyers uit en maakten de passanten op geheel eigen wijze attent op de diensten van het GrensInfoPunt. Het boomlange duo ´aus Holland´ mocht rekenen op flink wat aandacht van het publiek dat de twee met open armen verwelkomde. De Stüppkesmarkt vond dit jaar voor de 14e keer plaats.


Gerelateerd/Ander nieuws

17-02/20

Vrijheid is niet vanzelfsprekend, beseffen Nijmeegse scholieren

Wat is vrijheid? Hoe had het leven in de grensregio eruitgezien als Nederlanders en Duitsers niet in vrede samen zouden kunnen leven? En hoe kunnen we onze vrijheid beschermen? Met deze vragen hebben vijf scholieren van NSG Groenewoud in Nijmegen zich de laatste weken intensief beziggehouden.

10-02/20

Eindsymposium INTERREG VA project „Zorg verbindt“ kijkt vooruit

Op 5 februari vond in het Sanadome in Nijmegen het afsluitende symposium van het INTERREG VA project “Zorg verbindt” plaats. Ca. 80 vertegenwoordigers uit de gezondheidszorg, maar ook van gemeenten en andere overheidsinstanties woonden het interessante symposium bij.

04-02/20

Fietsen en wandelen in de grensregio

Afgelopen weekend, tijdens de Touristikmesse in Kalkar, zijn de 10 grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes gepresenteerd. Deze routes, die in het kader van het INTERREG-project ‘Dynamic Borders’ zijn ontwikkeld, zijn gezamenlijk door de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze gepresenteerd.