GrensInfoPunt ‘groots’ vertegenwoordigd op Stüppkesmarkt

28-06/19


Duizenden bezoekers, circa honderd kraampjes, drie dagen vol gezelligheid – én twee oer-Hollandse steltlopers.

 

In opdracht van het GrensInfoPunt Rijn-Waal deelden de boomlange Hendricus en Bertha op de Stüppkesmarkt, het tweejaarlijkse stadsfeest in het grensplaatsje Kranenburg, flyers uit en maakten de passanten op geheel eigen wijze attent op de diensten van het GrensInfoPunt. Het boomlange duo ´aus Holland´ mocht rekenen op flink wat aandacht van het publiek dat de twee met open armen verwelkomde. De Stüppkesmarkt vond dit jaar voor de 14e keer plaats.


Gerelateerd/Ander nieuws

12-07/19

Commissaris van de Koning John Berends op kennismakingsbezoek

John Berends is sinds enkele maanden Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland. Op uitnodiging van Euregio-voorzitter Ulrich Francken bracht hij samen met Doede Sijtsma, Duitslandvertegenwoordiger bij de provincie , op 11 juli een werkbezoek aan de Euregio Rijn-Waal.

12-07/19

De mooiste foto´s winnen – Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is dit jaar “Blik over de grens” en de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal.

11-07/19

Walking stones meet Kandinsky bij de 4Daagse van de partij

De leerlingen van het Freiherr-vom-Stein-Gymnasium uit Kleve en van het Kandinsky College uit Nijmegen nemen dit jaar voor de zevende keer gezamenlijk deel aan de Nijmeegse 4Daagse onder het motto “Walking Stones meet Kandinsky”.