Projectleider I-AT Provincie Gelderland gezocht

18-04/19


De Provincie Gelderland is op zoek naar een Projectleider I-AT en nodigt u uit een offerte uit te brengen.

 

De aanbestedingsprocedure van deze offerte aanvraag verloopt volledig digitaal.

 

Vragen naar aanleiding van deze offerte aanvraag kunt u ALLEEN via het dynamisch aankoopsysteem stellen tot: 22-04-2019, 23:59.
 

Offertes kunt u alleen via ons dynamisch aankoopsysteem indienen tot: 07-05-2019 23:59. Offertes die op een andere wijze dan via het dynamisch aankoopsysteem bij de opdrachtgever worden ontvangen, zullen NIET in behandeling worden genomen en daarmee dus ook niet worden beoordeeld.

 

Nadrukkelijk verzoekt de Provincie Gelderland u telefonisch GEEN contact op te nemen om vragen te stellen inzake deze uitvraag. Dit kan UITSLUITEND online binnen de gestelde termijn. Technische vragen met betrekking tot het gebruik van de applicatie kunt u stellen via de 'Helpfunctie' rechtsboven in het menu.

 

Bekijk de opdracht op https://app.inhuurgelderland.nl/published/28959.


Gerelateerd/Ander nieuws

17-02/20

Vrijheid is niet vanzelfsprekend, beseffen Nijmeegse scholieren

Wat is vrijheid? Hoe had het leven in de grensregio eruitgezien als Nederlanders en Duitsers niet in vrede samen zouden kunnen leven? En hoe kunnen we onze vrijheid beschermen? Met deze vragen hebben vijf scholieren van NSG Groenewoud in Nijmegen zich de laatste weken intensief beziggehouden.

10-02/20

Eindsymposium INTERREG VA project „Zorg verbindt“ kijkt vooruit

Op 5 februari vond in het Sanadome in Nijmegen het afsluitende symposium van het INTERREG VA project “Zorg verbindt” plaats. Ca. 80 vertegenwoordigers uit de gezondheidszorg, maar ook van gemeenten en andere overheidsinstanties woonden het interessante symposium bij.

04-02/20

Fietsen en wandelen in de grensregio

Afgelopen weekend, tijdens de Touristikmesse in Kalkar, zijn de 10 grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes gepresenteerd. Deze routes, die in het kader van het INTERREG-project ‘Dynamic Borders’ zijn ontwikkeld, zijn gezamenlijk door de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze gepresenteerd.