Projectleider I-AT Provincie Gelderland gezocht

18-04/19


De Provincie Gelderland is op zoek naar een Projectleider I-AT en nodigt u uit een offerte uit te brengen.

 

De aanbestedingsprocedure van deze offerte aanvraag verloopt volledig digitaal.

 

Vragen naar aanleiding van deze offerte aanvraag kunt u ALLEEN via het dynamisch aankoopsysteem stellen tot: 22-04-2019, 23:59.
 

Offertes kunt u alleen via ons dynamisch aankoopsysteem indienen tot: 07-05-2019 23:59. Offertes die op een andere wijze dan via het dynamisch aankoopsysteem bij de opdrachtgever worden ontvangen, zullen NIET in behandeling worden genomen en daarmee dus ook niet worden beoordeeld.

 

Nadrukkelijk verzoekt de Provincie Gelderland u telefonisch GEEN contact op te nemen om vragen te stellen inzake deze uitvraag. Dit kan UITSLUITEND online binnen de gestelde termijn. Technische vragen met betrekking tot het gebruik van de applicatie kunt u stellen via de 'Helpfunctie' rechtsboven in het menu.

 

Bekijk de opdracht op https://app.inhuurgelderland.nl/published/28959.


Gerelateerd/Ander nieuws

12-07/19

Commissaris van de Koning John Berends op kennismakingsbezoek

John Berends is sinds enkele maanden Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland. Op uitnodiging van Euregio-voorzitter Ulrich Francken bracht hij samen met Doede Sijtsma, Duitslandvertegenwoordiger bij de provincie , op 11 juli een werkbezoek aan de Euregio Rijn-Waal.

12-07/19

De mooiste foto´s winnen – Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is dit jaar “Blik over de grens” en de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal.

11-07/19

Walking stones meet Kandinsky bij de 4Daagse van de partij

De leerlingen van het Freiherr-vom-Stein-Gymnasium uit Kleve en van het Kandinsky College uit Nijmegen nemen dit jaar voor de zevende keer gezamenlijk deel aan de Nijmeegse 4Daagse onder het motto “Walking Stones meet Kandinsky”.