Projectleider I-AT Provincie Gelderland gezocht

18-04/19


De Provincie Gelderland is op zoek naar een Projectleider I-AT en nodigt u uit een offerte uit te brengen.

 

De aanbestedingsprocedure van deze offerte aanvraag verloopt volledig digitaal.

 

Vragen naar aanleiding van deze offerte aanvraag kunt u ALLEEN via het dynamisch aankoopsysteem stellen tot: 22-04-2019, 23:59.
 

Offertes kunt u alleen via ons dynamisch aankoopsysteem indienen tot: 07-05-2019 23:59. Offertes die op een andere wijze dan via het dynamisch aankoopsysteem bij de opdrachtgever worden ontvangen, zullen NIET in behandeling worden genomen en daarmee dus ook niet worden beoordeeld.

 

Nadrukkelijk verzoekt de Provincie Gelderland u telefonisch GEEN contact op te nemen om vragen te stellen inzake deze uitvraag. Dit kan UITSLUITEND online binnen de gestelde termijn. Technische vragen met betrekking tot het gebruik van de applicatie kunt u stellen via de 'Helpfunctie' rechtsboven in het menu.

 

Bekijk de opdracht op https://app.inhuurgelderland.nl/published/28959.


Gerelateerd/Ander nieuws

17-05/19

Vorstelijk fietsen op de Oranjeroute tussen Apeldoorn en Moers

Gisteren vond op Kasteel Huis Bergh in ´s-Heerenberg de feestelijke opening van de Oranjefietsroute plaats.

16-05/19

KRAKE - krachtige kernen & starke Dörfer – sluit af

Het project Krake - krachtige kernen & starke Dörfer is op 15 mei afgesloten. Het project startte in 2016 met als doel de negatieve gevolgen van de demografische ontwikkeling in de landelijke grensregio tegen te gaan.

03-05/19

Waarom is Europa belangrijk? Interview met Paul Sars

De Europese verkiezingen komen eraan. Daarom stelt het programma INTERREG Deutschland-Nederland de komende weken een aantal mensen achter de INTERREG-projecten voor. Deze week is dat prof. dr. Paul Sars van het project "Nachbarsprache & Buurcultuur"