Projectleider I-AT Provincie Gelderland gezocht

18-04/19


De Provincie Gelderland is op zoek naar een Projectleider I-AT en nodigt u uit een offerte uit te brengen.

 

De aanbestedingsprocedure van deze offerte aanvraag verloopt volledig digitaal.

 

Vragen naar aanleiding van deze offerte aanvraag kunt u ALLEEN via het dynamisch aankoopsysteem stellen tot: 22-04-2019, 23:59.
 

Offertes kunt u alleen via ons dynamisch aankoopsysteem indienen tot: 07-05-2019 23:59. Offertes die op een andere wijze dan via het dynamisch aankoopsysteem bij de opdrachtgever worden ontvangen, zullen NIET in behandeling worden genomen en daarmee dus ook niet worden beoordeeld.

 

Nadrukkelijk verzoekt de Provincie Gelderland u telefonisch GEEN contact op te nemen om vragen te stellen inzake deze uitvraag. Dit kan UITSLUITEND online binnen de gestelde termijn. Technische vragen met betrekking tot het gebruik van de applicatie kunt u stellen via de 'Helpfunctie' rechtsboven in het menu.

 

Bekijk de opdracht op https://app.inhuurgelderland.nl/published/28959.


Gerelateerd/Ander nieuws

08-10/19

Rocket-Innovatieproject voor Economieprijs DNHK genomineerd

Al meer dan 10 jaar reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit.

19-09/19

Succesvolle workshop "Agro Cross Border"

Woensdag, 18-09-2019 vond in het tuinbouwgebied NEXT GARDEN - Bergerden in de Gemeente Lingewaard een Duits-Nederlandse Workshop rond het thema Agrobusiness met focus op duurzame energiewinning en –distributie plaats.

17-09/19

Inschrijving Euregionale scholenwedstrijd geopend

‘75 jaar vrijheid – leven in de grensregio’: onder dit motto vindt dit jaar voor de tweede keer de Euregionale Scholenwedstrijd van de Euregio Rijn-Waal plaats.