Foto´s Nijmegen en Achterhoek vallen in de prijzen

18-12/18


Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal huldigde voorzitter Ulrich Francken de winnaars van de jaarlijkse fotowedstrijd. Het motto was deze keer “Trefpunt in uw gemeente”.

 

De 56 deelnemende fotografen lieten zien hoe het voor hen belangrijkste trefpunt in hun gemeente er uit ziet.

 

Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal verkoos de foto´s  “Gezelligheid op het Valkhof“ van Marlies Reimering en  “Sleeën op de Eltenerberg” van Elly Reuling-Reijesse tot winnende foto´s.

 

Ook waren er twee tweede prijzen. Deze gingen naar Miro Straub, leerling van het Almende College in Silvolde voor zijn foto “Achterhoekse gezelligheid en naar Johannes Weyers voor zijn foto van de Klever kermis.

 

De fotografen hebben resp. € 200,- en € 100,- gewonnen.

 

Foto Elly Reuling-Reijesse

Foto Marlies Reimering

Foto Johannes Weyers

Foto Miro Straub


Gerelateerd/Ander nieuws

07-06/19

Apeldoorn treedt toe tot de Euregio Rijn-Waal

Tijdens de Euregioraadsvergadering van 6 juni in het Amphiontheater in Doetinchem heeft de Euregioraad unaniem ingestemd met het verzoek van de Gemeente Apeldoorn om toetreding tot de Euregio Rijn-Waal.

29-05/19

Muzikaal weekend voor Nederlandse en Duitse Accordeonisten

Eind maart reisden de accordeonverenigingen Accordeana uit Helmond en Hohnerklang uit het Duitse Oelde af naar Grefrath voor een gezamenlijke repetitieweekend.

24-05/19

‘Dynamic Borders’ ontmoet bedrijven uit de grensregio

Ruim 100 deelnemers waren maandag 20 mei aanwezig bij de internationale ondernemersbijeenkomst ‘Ondernemers voor Europa’ bij Airport Weeze.