Foto´s Nijmegen en Achterhoek vallen in de prijzen

18-12/18


Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal huldigde voorzitter Ulrich Francken de winnaars van de jaarlijkse fotowedstrijd. Het motto was deze keer “Trefpunt in uw gemeente”.

 

De 56 deelnemende fotografen lieten zien hoe het voor hen belangrijkste trefpunt in hun gemeente er uit ziet.

 

Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal verkoos de foto´s  “Gezelligheid op het Valkhof“ van Marlies Reimering en  “Sleeën op de Eltenerberg” van Elly Reuling-Reijesse tot winnende foto´s.

 

Ook waren er twee tweede prijzen. Deze gingen naar Miro Straub, leerling van het Almende College in Silvolde voor zijn foto “Achterhoekse gezelligheid en naar Johannes Weyers voor zijn foto van de Klever kermis.

 

De fotografen hebben resp. € 200,- en € 100,- gewonnen.

 

Foto Elly Reuling-Reijesse

Foto Marlies Reimering

Foto Johannes Weyers

Foto Miro Straub


Gerelateerd/Ander nieuws

19-08/19

Digipee verzamelt urine tijdens de 4Daagse

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse heeft de start-up Medipee uit Moers, lead partner van het INTERREG-project Digipee, in samenwerking met het Radboud UMC de urine van 120 deelnemers verzameld.

19-08/19

Dynamic Borders - Nederlandse collega’s op bezoek bij Weeze

Hoe werken gemeenteambtenaren over de grens? Welke verschillen zijn er tussen de Nederlandse en de Duitse gemeentelijke organisaties? Hoe worden over de grens de interne processen georganiseerd?

16-08/19

Subsidieregeling "75 jaar vrijheid"

In de Euregio Rijn-Waal worden in 2019 en 2020 diverse herdenkingsbijeenkomsten en bevrijdingsactiviteiten georganiseerd, waaronder diverse gezamenlijke Nederlands-Duitse activiteiten.