Foto´s Nijmegen en Achterhoek vallen in de prijzen

18-12/18


Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal huldigde voorzitter Ulrich Francken de winnaars van de jaarlijkse fotowedstrijd. Het motto was deze keer “Trefpunt in uw gemeente”.

 

De 56 deelnemende fotografen lieten zien hoe het voor hen belangrijkste trefpunt in hun gemeente er uit ziet.

 

Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal verkoos de foto´s  “Gezelligheid op het Valkhof“ van Marlies Reimering en  “Sleeën op de Eltenerberg” van Elly Reuling-Reijesse tot winnende foto´s.

 

Ook waren er twee tweede prijzen. Deze gingen naar Miro Straub, leerling van het Almende College in Silvolde voor zijn foto “Achterhoekse gezelligheid en naar Johannes Weyers voor zijn foto van de Klever kermis.

 

De fotografen hebben resp. € 200,- en € 100,- gewonnen.

 

Foto Elly Reuling-Reijesse

Foto Marlies Reimering

Foto Johannes Weyers

Foto Miro Straub


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).