Digipro Final Event NL-DE

28-09/2021


Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Arnhem

Ervaar dinsdag 28 september de inspiratie- en innovatiekracht van ondernemers bij het Digipro Final Event NL-DE. Dé kans om digitaliseringskansen te bespreken en de internationale markt te verkennen.

 

Wilt u innovatieve ondernemers ontmoeten, waardevolle contacten leggen en uw eigen kansen op succesvolle innovatietrajecten vergroten? Meld u dan aan voor dit Digipro Final Event NL-DE.

 

Na vier jaar innoveren, internationaliseren en intensief samenwerken sluiten we het Europese project Digipro feestelijk af. Niet in de laatste plaats met de uitreiking van de Digipro Award voor het beste grensoverschrijdende samenwerkingsproject! Ook is er volop aandacht voor de behaalde resultaten van dit Nederlands-Duitse project. Maar we laten vooral zien waar de kansen voor de toekomst liggen, hoe u die kunt grijpen en hoe dat uw bedrijf versterkt.  

 

Alles vindt plaats op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, maar online deelnemen kan ook. Het IPKW is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Het Final Event is een hybride bijeenkomst. Het aantal fysieke plaatsen is beperkt, daarom is tijdig aanmelden van belang. anmelden kan tot 21 september, deelname is gratis.

 

Programma 

Aanmelden