German Design Award voor start-up Kennisalliantie Rijn-Waal

15-02/17


Het bedrijf Mineralsigns GmbH heeft een eervolle vermelding gekregen bij de uitreiking van de German Design Awards.

 

Mineralsigns zijn architectonische wandbordjes gemaakt van minerale grondstoffen, die meerdere keren bedrukt kunnen worden. De bordjes kunnen grafisch individueel vormgegeven worden en voldoen aan de kwaliteitseisen van bedrijven, ziekenhuizen, overheden en instanties. MINERALSIGNS verbinden de visuele kwaliteit van een permanente afbeelding meet een eenvoudige update-mogelijkheid. Gebruikers kunnen online met gebruiksvriendelijke designformats eenvoudig de borden actualisern. De uit minerale grondstoffen borden maken zowel optisch als haptisch een extreem hoogwaardige indruk, aldus het jury-oordeel.

 

Het start-up bedrijf Mineralsigns GmbH heeft voor de ontwikkeling van deze innovatieve bewegwijzeringsborden in het kader van de Kennisalliantie Rijn-Waal een subsidie gekregen uit het EU-programma INTERREG IV A Deutschland-Nederland.

 

De German Design Award is een prijs voor innovatieve projecten en producten, hun producenten en vormgevers, die toonaangevend zijn in de Duitse en internationale designwereld. Dit wordt gegarandeerd door zeer gekwalificeerde internationale jury. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends.


Gerelateerd/Ander nieuws

16-07/18

Bevrijdingsmuseum bouwt aan “historische” NL-D storyline

Het is voor het eerst dat een WO2 museum vakexperts uit twee landen (Nederland en Duitsland) bij elkaar heeft gebracht om de gezamenlijke geschiedenis van de 20ste eeuw onder de loep te nemen.

13-07/18

Kunstenaars kennen geen grenzen / nieuw goedgekeurd project

Op 06-07-2018 heeft het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal het project “Kunstenaars kennen geen grenzen” goedgekeurd.

06-07/18

Unieke samenwerkingsovereenkomst brandweerkorpsen

Op donderdag 5 juli hebben burgemeester Hubert Bruls, voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid en zijn ambtscollega burgemeester Sonja Northing van de Stadt Kleve in het Euregio-Forum een samenwerkingsovereenkomst tussen de brandweerkorpsen van Millingen aan de Rijn en het Duitse Rindern ondertekend.