German Design Award voor start-up Kennisalliantie Rijn-Waal

15-02/17


Het bedrijf Mineralsigns GmbH heeft een eervolle vermelding gekregen bij de uitreiking van de German Design Awards.

 

Mineralsigns zijn architectonische wandbordjes gemaakt van minerale grondstoffen, die meerdere keren bedrukt kunnen worden. De bordjes kunnen grafisch individueel vormgegeven worden en voldoen aan de kwaliteitseisen van bedrijven, ziekenhuizen, overheden en instanties. MINERALSIGNS verbinden de visuele kwaliteit van een permanente afbeelding meet een eenvoudige update-mogelijkheid. Gebruikers kunnen online met gebruiksvriendelijke designformats eenvoudig de borden actualisern. De uit minerale grondstoffen borden maken zowel optisch als haptisch een extreem hoogwaardige indruk, aldus het jury-oordeel.

 

Het start-up bedrijf Mineralsigns GmbH heeft voor de ontwikkeling van deze innovatieve bewegwijzeringsborden in het kader van de Kennisalliantie Rijn-Waal een subsidie gekregen uit het EU-programma INTERREG IV A Deutschland-Nederland.

 

De German Design Award is een prijs voor innovatieve projecten en producten, hun producenten en vormgevers, die toonaangevend zijn in de Duitse en internationale designwereld. Dit wordt gegarandeerd door zeer gekwalificeerde internationale jury. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends.


Gerelateerd/Ander nieuws

12-01/18

Vacature Gemeenschappelijk INTERREG-secretariaat

Wij zoeken op korte termijn een junior beleidsmedewerker en een senior beleidsmedewerker voor het EU programma INTERREG Deutschland-Nederland.

11-01/18

Vacature Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rhein-Waal heeft per 1 september 2018 een vacature voor een "Auszubildende(n) für den Beruf Kaufmann/Kauffrau für Büromanagement" (m/v).

22-12/17

Fijne Feestdagen!

Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2018!