German Design Award voor start-up Kennisalliantie Rijn-Waal

15-02/17


Het bedrijf Mineralsigns GmbH heeft een eervolle vermelding gekregen bij de uitreiking van de German Design Awards.

 

Mineralsigns zijn architectonische wandbordjes gemaakt van minerale grondstoffen, die meerdere keren bedrukt kunnen worden. De bordjes kunnen grafisch individueel vormgegeven worden en voldoen aan de kwaliteitseisen van bedrijven, ziekenhuizen, overheden en instanties. MINERALSIGNS verbinden de visuele kwaliteit van een permanente afbeelding meet een eenvoudige update-mogelijkheid. Gebruikers kunnen online met gebruiksvriendelijke designformats eenvoudig de borden actualisern. De uit minerale grondstoffen borden maken zowel optisch als haptisch een extreem hoogwaardige indruk, aldus het jury-oordeel.

 

Het start-up bedrijf Mineralsigns GmbH heeft voor de ontwikkeling van deze innovatieve bewegwijzeringsborden in het kader van de Kennisalliantie Rijn-Waal een subsidie gekregen uit het EU-programma INTERREG IV A Deutschland-Nederland.

 

De German Design Award is een prijs voor innovatieve projecten en producten, hun producenten en vormgevers, die toonaangevend zijn in de Duitse en internationale designwereld. Dit wordt gegarandeerd door zeer gekwalificeerde internationale jury. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends.


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).