German Design Award voor start-up Kennisalliantie Rijn-Waal

15-02/17


Het bedrijf Mineralsigns GmbH heeft een eervolle vermelding gekregen bij de uitreiking van de German Design Awards.

 

Mineralsigns zijn architectonische wandbordjes gemaakt van minerale grondstoffen, die meerdere keren bedrukt kunnen worden. De bordjes kunnen grafisch individueel vormgegeven worden en voldoen aan de kwaliteitseisen van bedrijven, ziekenhuizen, overheden en instanties. MINERALSIGNS verbinden de visuele kwaliteit van een permanente afbeelding meet een eenvoudige update-mogelijkheid. Gebruikers kunnen online met gebruiksvriendelijke designformats eenvoudig de borden actualisern. De uit minerale grondstoffen borden maken zowel optisch als haptisch een extreem hoogwaardige indruk, aldus het jury-oordeel.

 

Het start-up bedrijf Mineralsigns GmbH heeft voor de ontwikkeling van deze innovatieve bewegwijzeringsborden in het kader van de Kennisalliantie Rijn-Waal een subsidie gekregen uit het EU-programma INTERREG IV A Deutschland-Nederland.

 

De German Design Award is een prijs voor innovatieve projecten en producten, hun producenten en vormgevers, die toonaangevend zijn in de Duitse en internationale designwereld. Dit wordt gegarandeerd door zeer gekwalificeerde internationale jury. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends.


Gerelateerd/Ander nieuws

13-04/18

Hoe neemt u de grens waar? Vul de enquête in.

U woont of werkt in het programmagebied van INTERREG Deutschland-Nederland! Wij vragen u daarom om deel te nemen aan de enquête als organisatie of als burger.

12-04/18

10 nieuwe grensoverschrijdende routes voor de regio

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk heeft de opdracht gekregen om in het kader van het INTERREG-project Dynamic Borders samen met Niederrhein Tourismus GmbH en het Toeristisch Platform Maasduinen 10 nieuwe fiets- en wandelroutes te ontwikkelen voor de regio.

29-03/18

Nieuwe brochure: 30 veelgestelde vragen door werkgevers

„Kan ik een werknemer die in Nederland sociaal verzekerd is, in Duitsland laten werken?” Dat is een van de 30 vragen die het GrensInfoPunt Rijn-Waal in een nieuwe brochure beantwoordt. De titel: Werkgevers die inwoners van Duitsland in dienst willen nemen.