Werkbezoek Gemeente Gennep aan het GrensInfoPunt Rijn-Waal

24-01/17


Op 12 januari bezocht een delegatie van de Gemeente Gennep het GrensInfoPunt bij de Euregio Rijn-Waal.

 

Wethouder Peter Lucassen, Frank Pubben (fractievoorzitter D66/Euregioraadslid), Peter Toonen ( ambtelijk contactpersoon Euregio Rijn-Waal van de gemeente Gennep) en Linda van den Woldenberg (Coördinator Werkgeversbenadering Gennep/Werkgeversservicepunt Noord Limburg) spraken met projectcoördinator Alfred Derks en adviseur Carola Schroer over het service- en adviesaanbod van het GrensInfoPunt in Kleve.

 

De gemeente Gennep wil haar inwoners graag over de mogelijkheden om over de grens te werken en het adviesaanbod van het GrensInfoPunt in Kleve informeren. Vanuit het GrensInfoPunt bestaat er met name ook belangstelling voor de in Gennep gevestigde bedrijven en hun eventuele behoefte aan advies over grensoverschrijdend ondernemen.

 

Het GrensInfoPunt Rijn-Waal is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband van organisaties, die elk hun eigen expertise inzetten om de vragen van grensgangers en ondernemers te beantwoorden. Verder informatie over het GrensInfoPunt Rijn-Waal kunt u nalezen op www.euregio.org/gip.


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).