Werkbezoek Gemeente Gennep aan het GrensInfoPunt Rijn-Waal

24-01/17


Op 12 januari bezocht een delegatie van de Gemeente Gennep het GrensInfoPunt bij de Euregio Rijn-Waal.

 

Wethouder Peter Lucassen, Frank Pubben (fractievoorzitter D66/Euregioraadslid), Peter Toonen ( ambtelijk contactpersoon Euregio Rijn-Waal van de gemeente Gennep) en Linda van den Woldenberg (Coördinator Werkgeversbenadering Gennep/Werkgeversservicepunt Noord Limburg) spraken met projectcoördinator Alfred Derks en adviseur Carola Schroer over het service- en adviesaanbod van het GrensInfoPunt in Kleve.

 

De gemeente Gennep wil haar inwoners graag over de mogelijkheden om over de grens te werken en het adviesaanbod van het GrensInfoPunt in Kleve informeren. Vanuit het GrensInfoPunt bestaat er met name ook belangstelling voor de in Gennep gevestigde bedrijven en hun eventuele behoefte aan advies over grensoverschrijdend ondernemen.

 

Het GrensInfoPunt Rijn-Waal is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband van organisaties, die elk hun eigen expertise inzetten om de vragen van grensgangers en ondernemers te beantwoorden. Verder informatie over het GrensInfoPunt Rijn-Waal kunt u nalezen op www.euregio.org/gip.


Gerelateerd/Ander nieuws

16-07/18

Bevrijdingsmuseum bouwt aan “historische” NL-D storyline

Het is voor het eerst dat een WO2 museum vakexperts uit twee landen (Nederland en Duitsland) bij elkaar heeft gebracht om de gezamenlijke geschiedenis van de 20ste eeuw onder de loep te nemen.

13-07/18

Kunstenaars kennen geen grenzen / nieuw goedgekeurd project

Op 06-07-2018 heeft het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal het project “Kunstenaars kennen geen grenzen” goedgekeurd.

06-07/18

Unieke samenwerkingsovereenkomst brandweerkorpsen

Op donderdag 5 juli hebben burgemeester Hubert Bruls, voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid en zijn ambtscollega burgemeester Sonja Northing van de Stadt Kleve in het Euregio-Forum een samenwerkingsovereenkomst tussen de brandweerkorpsen van Millingen aan de Rijn en het Duitse Rindern ondertekend.