Euregio Rijn-Waal open op Duitse open monumentendag

08-09/17


De Euregio Rijn-Waal opent op zondag, 10 september (de Duitse open monumentendag) tussen 11.00 en 16.00 uur haar deuren voor het brede publiek. De medewerkers van de Euregio Rijn-Waal bieden, passend bij het rococo-kasteeltje gekleed, historische rondleidingen in Haus Schmithausen aan.

 

Vanzelfsprekend kunnen de bezoekers zich, in het moderne Euregio-Forum, eveneens over het werk en de activiteiten van de Euregio Rijn-Waal informeren. Voor kinderen zijn er leuke kleurplaten.

 

Het adres is Emmericher Straße 24, 47533 Kleve, Duitsland.


Gerelateerd/Ander nieuws

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).

25-03/24

Nieuwe online Tool voor de aanvraag van een KPF-subsidie

Voor aanvragers uit het Duits-Nederlandse Interreg-subsidiegebied is nu een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke online-tool beschikbaar voor het aanvragen van subsidies uit het Kleinprojectenfonds (KPF).